Beheersbureau Groengebied Amstelland

  Natuur- of recreatiegebied
  Groengebied Amstelland
  Bezoekadres
  Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen
  Telefoon
  020 496 56 56
  E-mail
  info@groengebied-amstelland.nl
  Website
  Link

  Toon aanrijroute

  Toegangskosten
  Gratis
  Openingstijden
  Het beheersbureau is open op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. In het weekend gedurende de zomermaanden zijn de openingstijden van 11:00 tot 16:00 uur. In de wintermaanden alleen zondagmiddag vanaf circa 14:00 uur.
  Bereikbaarheid openbaar vervoer

  Vanaf station Haarlem met bus 175 (richting Bijlmer Arena). Uitstaphalte Brug/Amsteldijk, Amstelveen. Vanaf hier is het nog een kwartier lopen naar het beheersbureau.

  Bereikbaarheid eigen vervoer
  Vanuit Haarlem: Op de A9 neemt u afslag Amstelveen Oost/Ouderkerk a/d Amstel (afrit 4). Aan het einde van de afslag slaat u linksaf. Aan het einde bij de stoplichten slaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Oranjebaan. Sla voor de brug over de Amstel linksaf, dit is de Amsteldijk-Noord. Hier vindt u het beheersbureau van Groengebied Amstelland op nummer 55. Vanuit Utrecht: Volg de A9 richting Amsterdam/Den Haag. Neem afslag Amstelveen Oost/Ouderkerk a/d Amstel. Aan het einde van de afslag slaat u rechtsaf. Bij de stoplichten slaat u weer rechtsaf. U rijdt nu op de Oranjebaan. Sla voor de brug over de Amstel linksaf, dit is de Amsteldijk-Noord. Hier vindt u het beheersbureau van Groengebied Amstelland op nummer 55.
  Toegankelijkheid voor mindervalide personen
  Nee.
  Tentoonstelling

  Op de buitenplaats worden van eind maart tot eind september wisselende exposities gehouden. Kijk hier voor de actuele exposities.

  Activiteiten

  In en rondom de buitenplaats zijn tal van activiteiten mogelijk waaronder wandelen, fietsen en kamperen. Ook varen er verschillende pontjes in het gebied. Kijk hier voor actuele activiteiten. Daarnaast worden er regelmatig lezingen en concerten georganiseerd op de Buitenplaats Wester-Amstel.

  Kinder activiteiten

  Op de Buitenplaats Wester-Amstel worden in de zomervakantie schildermiddagen voor kinderen georganiseerd.

  Bron
  IVN Consulentschap Noord-Holland