CloseZorgboerderij De Marsen

Zorgboerderij De Marsen


Natuur- of recreatiegebied
Regio
Bezoekadres
Pikpotweg 1
1121 HZ Landsmeer
Telefoon
020-4825205
Website
De Marsen
Toegangskosten
Vrije toegang
Bereikbaarheid openbaar vervoer
Vanuit Amsterdam CS en Zaandam CS kunt u bus 171/172 nemen naar Landsmeer: uitstappen bij de eindhalte (Lisweg). De Lisweg uitlopen en aan het einde rechts het Noordeinde op. Bij het fietsbordje naar Het Twiske, linksaf de Marsenweg (fietspad) op. Over de brug, ziet u in de verte de boerderij staan.

Voor de vertrektijden en eventuele andere buslijnen wordt u verwezen naar de OV webpagina www.9292ov.nl

Bereikbaarheid eigen vervoer
In de wijde omgeving wordt recreatiegebied Het Twiske op borden van de ANWB aangegeven. Het Twiske is per auto via Oostzaan en Den Ilp bereikbaar. De hoofdingang bevindt zich in Oostzaan. De hoofdingang bereikt u door vanaf de A8 (Amsterdam - Zaanstad) afslag Oostzaan / Het Twiske te kiezen. Vanaf de hoofdingang is boerderij De Marsen bereikbaar.

Toegankelijkheid voor mindervalide personen
Ja
Tentoonstelling
Nee
Activiteiten
Zorgboerderij De Marsen biedt plaats aan mensen met een afstand tot regulier betaald werk die onder begeleiding en zorg willen werken aan hun ontwikkeling. Vanzelfsprekend blijft de boerderij open voor bezoekers van het Twiske. De Marsen is open voor educatieve activiteiten voor schoolklassen en bezoekers. Binnen deze activiteiten is zowel aandacht voor landbouw en voeding als voor natuur en milieu.
Op de zorgboerderij worden paarden, ezels en kalveren gehouden. Ook is er een fruitboomgaard, een groentetuin en wordt er kleinvee verzorgd, zoals kippen, schapen en twee varkentjes.
Het terrein is vrij toegankelijk. U wordt van harte uitgenodigd een kijkje te nemen en een praatje te maken. Vooral voor kinderen is het goed toeven op de boerderij. De konijnen worden graag aangehaald en er is altijd veel te zien.
Arrangementen
Geen arrangementen