CloseBeheers- en informatiecentrum Geestmerambacht

Beheers- en informatiecentrum Geestmerambacht


Natuur- of recreatiegebied
Regio
Bezoekadres
Klaregroetweg 1
1723 PW Noord-Scharwoude
Telefoon
0226-391905
E-mail
info@geestmerambacht.nl
Website
Geestmerambacht
Toegangskosten
Gratis
Algemene informatie
Informatiecentrum Geestmerambacht ligt in recreatiegebied Geestmerambacht in Noord-Kennemerland. Er is een grote plas met mogelijkheden voor ontspanning op en aan het water. U kunt er zwemmen, zonnen en surfen maar ook wandelen en fietsen in een natuurlijke omgeving.

Het informatiecentrum is gevestigd in het beheersgebouw en u kunt hier met al uw vragen over het recreatiegebied terecht. Er zijn diverse informatiefolders en kaarten over het gebied en omgeving verkrijgbaar. Tevens zijn hier de plaatselijke visvergunning en een barbecuevergunning verkrijgbaar.
Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur.
Bereikbaarheid openbaar vervoer
Neem vanaf station Alkmaar-Noord bus 3 (richting Daalmeer). Uitstaphalte Penningweg. Vanaf hier is het nog een kleine 40 minuten lopen naar het informatiecentrum.
Bereikbaarheid eigen vervoer
Vanuit Alkmaar:
Neem de N245 richting Schagen. Sla bij afslag Geestmerambacht linksaf en ga na circa 200 meter (tegenover camping Molengroet) links de Klaregroetweg op.

Vanuit Schagen:
Neem de N245 richting Alkmaar. Sla bij afslag Geestmerambacht rechtsaf en ga na circa 200 meter (tegenover camping Molengroet) links de Klaregroetweg op.
Toegankelijkheid voor mindervalide personen
Ja.
Activiteiten
Er zijn verschillende activiteiten mogelijk in en rondom het informatiecentrum waaronder fietsen, dagkamperen en roeien.
Kijk hier voor meer informatie over de activiteiten.
Kinder activiteiten
Het merendeel van de activiteiten is tevens geschikt voor kinderen.