Te gek Mad Science zomerkamp bij Bezoekerscentrum De Hoep

  Natuur- of recreatiegebied
  Noordhollands Duinreservaat / Duinen bij Castricum
  Website
  Link
  Beschrijving

  Na het succes van de voorgaande jaren wordt er deze zomer weer een te gek wetenschapsprogramma georganiseerd bij de Hoep. Kinderen kunnen zo tijdens de zomervakantie volop creatief en kritisch denken, problemen oplossen, en natuurlijk vooral veel plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten.         

  De Hoep is een plek om te genieten van de natuur en te leren over het zuiveren van water en de Noord-Hollandse duinen, maar in de zomer dus ook een heerlijke locatie voor een week vol wetenschappelijk onderzoek! Gedurende 4 dagen van 09.00 tot 16.00 uur gaan kinderen van 7 t/m 11 jaar samen met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek.

  Zomerkamp Steengoed van Mad Science Noord-Holland duikt iedere dag in een nieuwe wereld. Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar bouwen zal het centrale thema zijn.

  Steengoed is in de Hoep van 19 t/m 22 juli en 2 t/m 5 augustus.
  De normale prijs is 195 euro, maar als je er snel bij bent, betaal je slechts de vroegboekprijs van 165 euro!

  NB: het kamp kan natuurlijk alleen doorgaan als dat mag volgens de dan geldende Corona maatregelen. Je krijgt hier uiterlijk 2 weken van te voren bericht over.

  Voor meer informatie en inschrijven ga je naar https://nederland.madscience.org/zomerkamp.aspx. Het kamp wordt door de professionele work-shopbegeleiders van MadScience georganiseerd, niet door De Hoep. Bij vragen kunt u terecht bij MadScience.

  Locatie/startpunt
  Bezoekerscentrum De Hoep, Johannisweg 2, langs de Zeeweg van Castricum naar Castricum aan Zee
  Kosten
  vroegboekprijs 165,-
  Aanmeldinformatie

  Via ons boekingsprogramma op www.pwn.nl/activiteiten kunt u direct reserveren, tot minimaal 2 dagen van tevoren.

  Excursielijn: 0251-661066 is 7 dagen per week bereikbaar van 9 tot 17 uur.

  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland