Theater Poppekus: In de dromenschijn

  Natuur- of recreatiegebied
  Noordhollands Duinreservaat / Duinen bij Bakkum
  Website
  Link
  Beschrijving

  'Ik wil een superheld worden!'

  Daan logeert bij opa. Het is mooi weer en hij mag in de tuin in een tentje slapen en dat is best spannend! Gelukkig is het volle maan, dus is het niet zo donker. Hij leest graag. Hij heeft een stapel boeken in zijn tent. Hij mijmert nog wat in de opening. Welk boek zal hij nemen? Ja, “Het handboek voor superhelden”! Hij droomt ervan een superheld te worden. Brandweerman? Politieagent? Ambulancerijder? Detective? Mmmmm….. het heeft allemaal wel wat, maar hij denkt meer aan een held die álles kan. Een soort spiderman…..

  Als hij zich terugtrekt in zijn tentje en in slaap valt, gebeuren er vreemde dingen. Hij droomt dat zijn opa een drukke nacht heeft. Opa gaat een paard redden dat gevallen is met skiën, een sneeuwpop die zijn buik kwijt is en een boom die zijn bast verrekt heeft. Eigenlijk is opa een soort SUPERHELD!

  Als de zon weer opkomt en Daan wakker wordt geniet hij nog even na van zijn mooie droom.  Hoort hij nou poes? Waar komt dat gemiauw vandaan? En... Waarom heeft paard ineens een spalk om zijn been? Was het wel een droom?

   

  Deze voorstelling is leuk voor kinderen vanaf 3 jaar. Toegangsprijs: € 5,00 per kind en € 3,00 per volwassen begeleider, voor de voorstelling af te rekenen bij de entree van de zaal. Graag 10 minuten van tevoren aanwezig zijn.

  Speeltijden: 11.00 uur, 13.00 en 15:00 uur. Reserveren is verplicht. Graag afmelden indien u toch niet komt, dan kunnen wij een ander plaatsen. Kinderen die zelf vooraan kunnen zitten, kunnen bij elkaar op de eerste rijen plaatsnemen.

  Locatie: Bezoekerscentrum De Hoep

  Locatie/startpunt
  Bezoekerscentrum De Hoep, Johannisweg 2, langs de Zeeweg van Castricum naar Castricum aan Zee
  Kosten
  Kinderen vanaf 3 jaar: Begeleiders: 3,- Kinderen: 5,-
  Aanmeldinformatie

  Via ons boekingsprogramma op www.pwn.nl/activiteiten kunt u direct reserveren, tot minimaal 2 dagen van tevoren.

  Excursielijn: 0251-661066 is 7 dagen per week bereikbaar van 9 tot 17 uur.

  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland