Theater Poppekus - Huilende wolven huilen niet

  Natuur- of recreatiegebied
  Noordhollands Duinreservaat / Duinen bij Bakkum
  Website
  Link
  Beschrijving

  Wat zijn wolven nou voor dieren? Hoe leven ze eigenlijk? En hoe praten ze met elkaar? In een grappig verhaal over opa en Pim die gaan kamperen op de Veluwe, laten Theater Poppekus de wolf een grote rol spelen! Komt dat zien!

  Er gebeuren gekke dingen bij de caravan... Er verdwijnt een kippenpootje van de barbecue en de vuilnisbak wordt omgegooid en uitgeplozen. Opa denkt dat Pim het heeft gedaan. Pim weet van niks, maar opa gelooft hem niet. Ze krijgen er zelfs een beetje ruzie over. Als ze ’s avonds gaan slapen en opa nog even bij de barbecue zit tot de kooltjes opgebrand zijn, gebeurt er iets heel moois! En daaruit blijkt dat Pim inderdaad de kippenpoot niet gepikt had en ook de vuilnisbak niet omver gelopen had! Oh ja, Roodkapje komt ook nog even voorbij. Maar dan nét even anders!

  LET OP! In verband met de Corona maatregelen gaan we iets gestructureerder te werk dan normaal. We willen u daarom vragen bij het reserveren in de opmerking aan te geven of uw kind(eren) naar schatting zelfstandig met de andere kinderen vooraan kan zitten. De kinderen die dat nog niet kunnen, zullen we daar achter met een ouder/begeleider een plaatsje geven, waarbij we rekening moeten houden met de 1,5 meter regel. Wij hopen daarbij op uw medewerking, door plaatsen aan te wijzen kunnen we toch van een mooie show genieten. Poppekus speelt een extra voorstelling, zodat iedereen die wil kan komen kijken.

  Duur: 40 minuten. Betaling op de dag zelf, contant bij de begeleider.

  Locatie/startpunt
  Bezoekerscentrum De Hoep, Johannisweg 2, langs de Zeeweg van Castricum naar Castricum aan Zee
  Kosten
  Kinderen vanaf 3 jaar: Begeleiders: 3,- Kinderen: 5,-
  Aanmeldinformatie

  Via ons boekingsprogramma op www.pwn.nl/activiteiten kunt u direct reserveren, tot minimaal 2 dagen van tevoren.

  Excursielijn: 0251-661066 is 7 dagen per week bereikbaar van 9 tot 17 uur.

  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland