Theater Poppekus: De Zeemeermin en de linke

  Natuur- of recreatiegebied
  Noordhollands Duinreservaat / Duinen bij Bakkum
  Website
  Link
  Beschrijving

  Een zeemeermin is uitgenodigd voor een groot feest op de bodem van de Noordzee. Ze is een beetje verdrietig, want ze heeft helemaal niets om zichzelf een beetje mee te versieren en ze wil toch een beetje leuk naar het feest gaan. Gelukkig kan juffrouw Krab haar helpen met een schelpenketting en een tiara voor in haar haar. Er loert echter gevaar! Terwijl juffrouw Krab druk aan het knutselen is, wordt ze bijna opgegeten door een hongerige haai. Na een dapper gevecht vlucht ze een grot in, maar de haai wil achter haar aan! Hij komt echter klem te zitten in de opening van de grot. Door hulp van de zeemeermin komt hij vrij. Hij moet haar wel beloven dat hij haar óók zal helpen als zij eens in nood is. Natuurlijk belooft hij dat…

  Op weg naar het feest raakt de zeemeermin verstrikt in de plastic soep. Wat een panieksituatie! Maar dan komt de haai voorbij en moet hij zijn belofte waarmaken. Zal het allemaal wel goed komen in de Noordzee?

  Toegangsprijs: € 5,00 per kind en € 3,00 per volwassen begeleider, voor de voorstelling af te rekenen bij de entree van de zaal.

  Speeltijden: 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Reserveren is verplicht. In verband met het aantal toegestane volwassenen in de zaal, wijst Poppekus u plaatsen toe. Kinderen die zelf vooraan kunnen zitten, kunnen bij elkaar op de eerste rijen plaatsnemen.

  Locatie: Bezoekerscentrum De Hoep

  Duur van deze voorstelling: Ongeveer 40 minuten

  Locatie/startpunt
  Bezoekerscentrum De Hoep, Johannisweg 2, langs de Zeeweg van Castricum naar Castricum aan Zee
  Kosten
  Kinderen vanaf 3 jaar: Begeleiders: 3,- Kinderen: 5,-
  Aanmeldinformatie

  Via ons boekingsprogramma op www.pwn.nl/activiteiten kunt u direct reserveren, tot minimaal 2 dagen van tevoren.

  Excursielijn: 0251-661066 is 7 dagen per week bereikbaar van 9 tot 17 uur.

  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland