Theater Poppekus: Twiet

  Natuur- of recreatiegebied
  Noordhollands Duinreservaat / Duinen bij Bakkum
  Website
  Link
  Beschrijving

  Deze voorstelling gaat over het jonge vogeltje Twiet dat eigenlijk te laat geboren wordt.

  Mamavogel heeft het leggen van haar ei uitgesteld tot het najaar i.v.m. de corona-crisis. Dat leek haar een goed plan, maar ze was even vergeten dat het in de herfst al snel kouder wordt en dat na de herfst de koude winter komt. En vóór de winter moeten zij vertrokken zijn, want zij zijn TREKvogels! Kan Twiet de kou trotseren? En leert zij op tijd om te vliegen? Ook zij moet met haar moeder mee op de trektocht….  Gaandeweg leert ze heel veel over zichzelf en andere “rare vogels”. Het valt niet altijd mee, maar gelukkig staat het vogelhuis waarin Twiet is geboren in de tuin van de oma van Pim. Pim is graag bij oma en komt elke dag even langs. Hij steekt graag de helpende hand toe.

  Deze voorstelling is leuk voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor de oudere kinderen (en niet te vergeten de (groot)ouders, zitten er leuke educatieve elementen in én staat er een oude wijze boom in het decor die de situaties graag benadrukt met een spreekwoord of gezegde.

  Toegangsprijs: € 5,00 per kind en € 3,00 per volwassen begeleider, voor de voorstelling af te rekenen bij de entree van de zaal.

  Speeltijden: 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Reserveren is verplicht. In verband met het aantal toegestane volwassenen in de zaal, wijst Poppekus u plaatsen toe. Kinderen die zelf vooraan kunnen zitten, kunnen bij elkaar op de eerste rijen plaatsnemen.

  Locatie: Bezoekerscentrum De Hoep

  Locatie/startpunt
  Bezoekerscentrum De Hoep, Johannisweg 2, langs de Zeeweg van Castricum naar Castricum aan Zee
  Kosten
  Kosten: Begeleiders 3,- en kinderen 5,-
  Aanmeldinformatie

  Via ons boekingsprogramma op www.pwn.nl/activiteiten kunt u direct reserveren, tot minimaal 2 dagen van tevoren.

  Excursielijn: 0251-661066 is 7 dagen per week bereikbaar van 9 tot 17 uur.

  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland