Conferentie Kind & Natuur

  Website
  Link
  Beschrijving

  Veel mensen gaan het bos in voor een intense vorm van natuurbeleving: je bent letterlijk omringd door de natuur. De maatschappelijke aandacht voor bos neemt tevens toe. Bos levert een waardevolle bijdrage aan klimaatadaptatie, biodiversiteit en waterretentie. Veel gemeenten investeren dan ook in de aanleg van Tiny Forests. Ook op schoolpleinen en in de kinderopvang worden tal van grote en kleine bosjes aangelegd omdat groen bijdraagt aan het leren en ontwikkelen van kinderen. Bovendien, kinderen zijn de  groene ambassadeurs van morgen. En die hebben we hard nodig om onze aarde leefbaar te houden. Tijdens deze IVN conferentie Kind & Natuur zetten we het bos en de mogelijkheden ervan voor kinderen centraal. 

  Voor wie

  Voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, docenten, directies, schoolleiders, beleidsmedewerkers, natuurgidsen/educatief medewerkers, onderzoekers, ontwerpers. 

  Datum en locatie

  De IVN conferentie Kind & Natuur 2019 vindt plaats op 22 november op landgoed Zonheuvel in Doorn. Een deel van het programma vindt uiteraard buiten plaats!  

  Meer informatie en aanmelden 

  Locatie/startpunt
  Landgoed Zonheuvel
  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  IVN Consulentschap Noord-Holland