Nieuwe foto's in fototentoonstelling: 'In het oog, in het hart'

  Natuur- of recreatiegebied
  Nationaal Park Zuid-Kennemerland / De Kennemerduinen
  Website
  Link
  Beschrijving

  Nieuwe foto’s in fototentoonstelling: 'In het oog, in het hart'

  De herfst- en wintereditie van de fototentoonstelling In het oog, in het hart; door de lens van de boswachter, was een groot succes. Vanaf 14 februari krijgt de tentoonstelling een nieuwe collectie met lente- en zomerbeelden. De haarscherpe foto’s van PWN boswachter Ruud Maaskant laten ook in deze nieuwe collectie de bijzondere natuur zien in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

  Kijk mee met de boswachter
  PWN boswachter en natuurfotograaf Ruud Maaskant maakte de afgelopen dertig jaar indrukwekkende foto’s in zijn werkgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De mooiste foto’s die het meest raken, zijn tot 19 april te zien in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. De lente en zomerfoto’s van Maaskant nemen de toeschouwer mee in een kleurrijk spektakel dat losbarst als de lente in het Nationaal Park begint.

  Lesbrief
  Voor scholen is een lesbrief beschikbaar waarmee de tentoonstelling bezocht kan worden. Het thema is ‘leren kijken’. Kijk voor meer informatie op www.nmewijzer.nl bij Bezoekerscentrum De Kennemerduinen of op www.np-zuidkennemerland.nl.

  Openingstijden
  Bezoekerscentrum De Kennemerduinen is dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties van regio Noord is het bezoekerscentrum ook op maandag geopend.

   

  Locatie/startpunt
  Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, langs de Zeeweg van Overveen naar Bloemendaal aan Zee (ingang Koevlak, betaald parkeren).
  Kosten
  Voor kinderen en volwassenen gratis.
  Aanmeldinformatie

  Reserveren is niet nodig.

  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland