Fototentoonstelling: 'In het oog, in het hart'

  Natuur- of recreatiegebied
  Nationaal Park Zuid-Kennemerland / De Kennemerduinen
  Website
  Link
  Beschrijving

  Vanaf zaterdag 12 oktober tot 13 april 2020 is de fototentoonstelling 'In het oog, in het hart' te zien in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. PWN boswachter en natuurfotograaf Ruud Maaskant maakte de afgelopen dertig jaar indrukwekkende foto’s in zijn werkgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De mooiste daarvan zijn nu te zien in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. Kijk mee door de lens van de boswachter en ontdek de indrukwekkende schoonheid van het Nationaal Park.

  De tentoonstelling is interactief: de foto's zijn in hoogte verstelbaar. Door de opstelling te veranderen komen steeds weer nieuwe foto's tevoorschijn. De bezoeker is zowel toeschouwer als regisseur.  De fototentoonstelling bestaat uit twee collecties: tot februari 2020 worden de herfst-  en winterbeelden getoond. Vanaf 11 februari tot 13 april 2020 staan in een totaal nieuwe opstelling de lente en zomer centraal.

  Reproducties van de foto’s op canvas zijn tijdens de looptijd van de tentoonstelling te bestellen via de winkel van het bezoekerscentrum.

  Voor scholen is er een lesbrief beschikbaar. Voor meer informatie neem contact op met het bezoekerscentrum.

  Locatie/startpunt
  Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, langs de Zeeweg van Overveen naar Bloemendaal aan Zee (ingang Koevlak, betaald parkeren).
  Kosten
  Voor kinderen en volwassenen gratis.
  Aanmeldinformatie

  Reserveren is niet nodig.

  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland