Excursie Natuurfotografie 'De Bloeiende Duinen"

  Natuur- of recreatiegebied
  Noordhollands Duinreservaat / Duinen bij Bergen
  Website
  Link
  Beschrijving

  Landschappen met de opkomende zon, mist bij de grond. Duizend en één spinnenwebben tussen de bloeiende heide. Ga mee met de Workshop Natuurfotografie met Fotograaf Ab Baart en Boswachter Fred van den Bosch, in de duinen van Bergen aan Zee.

  Lekker vroeg op de zaterdagochtend gaan we er op uit om in de duinen te banjeren met onze camera's. Professionele apparatuur verplicht? Welnee, ook met uw smartcamera kunt u prachtige resultaten bereiken. Fred van den Bosch kent alle mooie plekjes in het duingebied en maakt bovendien zelf ook goede plaatjes. Ab Baart, fotograaf en fotocursusleider van fotocursus.nl, helpt een ieder in het zadel met de instellingen van de camera, maar laat de groep ook ‘fotografisch’ kijken; een fotovisie ontwikkelen waardoor er betere foto’s kunnen ontstaan.

  Onderweg zorgt Ab voor een lekkere kop koffie of thee met een koek erbij. Er volgt een kleine lezing waarvan u ook een hand-out krijgt.

  U kunt kiezen uit 2 data. Op 29 augustus zullen we onder andere naar een stuifduin gaan welke normaal alleen in de verte zichtbaar is, ver van de paden. Leuker kan het niet!

  22 en 29 augustus: parkeerplaats Uilenvangersweg Bergen, Zeeweg richting bergen aan Bergen aan Zee.
  Start: beide dagen 7:30 uur, verzamelen om 07:15 uur.
  De kosten voor de workshop zijn 27,50 per persoon.
  Er is een maximaal aantal deelnemers. Geef u op via www.fotocursus.nl.
  Meer info volgt na aanmelding en een aantal dagen voor aanvang.

  Locatie/startpunt
  22 en 29 augustus Parkeerterrein Uilenvangersweg, bij begin Zeeweg naar Bergen aan Zee, nabij rotonde ‘De Franschman’, tegenover het standbeeld van Gorter.
  Kosten
  De kosten voor de workshop zijn 27,50 per persoon.
  Aanmeldinformatie

  Er is een maximaal aantal deelnemers.  Geef u op via www.fotocursus.nl.

  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland