Mindful -Natuurbelevingstocht

  Natuur- of recreatiegebied
  Noordhollands Duinreservaat / Duinen bij Castricum
  Website
  Link
  Beschrijving

  Mariska van der Leij neemt je mee op een gevarieerde wandeling langs de mooiste plekjes in de duinen bij Castricum. Onderweg wordt regelmatig gestopt om de natuur met alle zintuigen te ervaren.

  Door heel bewust om je heen te kijken, goed te luisteren, te voelen en te ruiken wordt het een verrassende en verfrissende ontdekkingstocht. Voorafgaand aan en tijdens de wandeling worden enkele mindfulness oefeningen gedaan om te zorgen voor ontspanning en rust in lijf en geest. Zo krijgen alle zintuigen de ruimte om de natuur te ervaren. Mariska deelt tijdens de wandeling ook leuke weetjes over de natuur.

  Door in een rustig tempo te wandelen en daarbij te kijken en te luisteren naar en te ruiken aan alles dat groeit en leeft ben je in het hier en nu. En dat is een fijne en praktische manier om mindful te zijn en tot rust te komen. Je komt met nieuwe energie en een verfriste geest thuis. Onderweg kun je je fijnste natuurervaringen vastleggen op een kaart en zo thuis nog nagenieten van de tocht. Mariska neemt de spullen hiervoor mee.

  De tocht beslaat ongeveer 3 a 4 km en duurt ongeveer 2,5 uur. Aan het eind van de wandeling drink je bij goed weer nog even een kopje thee met iets lekkers met elkaar. Mariska neemt dit mee.

  Bij 4 deelnemers gaat de tocht door, draag kleding geschikt voor het weer.

  Locatie/startpunt
  Parkeerterrein Zanderij, achter station Castricum, langs de kaasfabriek, op de T-splitsing linksaf richting het duin
  Kosten
  Leeftijd: 14 tot en met 100 jaar kosten 12,- per persoon
  Aanmeldinformatie

  Via ons boekingsprogramma www.pwn.nl/activiteiten  kunt u direct reserveren, tot minimaal 2 dagen van tevoren. 

  Excursielijn: 0251-661066 is 7 dagen per week bereikbaar van 9 tot 17 uur.

  http://www.pwn.nl/activiteiten

  Start datum Eind datum Start tijd Eind tijd Dagen
  Bron
  PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland