CloseTOP Broekerveiling

TOP Broekerveiling


Locatie TOP
P aan de Voorburggracht
1721 CX Broek op Langedijk
Regio
Beschrijving omgeving

Broekerveiling –

groenten en Duizend Eilanden

Wie aan Langedijk denkt, denkt aan water. De gemeente Langedijk wordt gevormd door de dorpen Sint Pancras, Koedijk, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude en Oudkarspel. Langedijk is een prachtige gemeente met een rijke agrarische geschiedenis. Overal is water en er zijn vele authentieke bezienswaardigheden, waaronder het bekende Museum BroekerVeiling. Het lange dorpslint is bebouwd met monumenten, winkels en voormalige tuinderswoningen, heel veel water en het prachtige Rijk der Duizend Eilanden. Of u nu fietst, vaart, wandelt of een toertocht met de auto maakt: Langedijk verrast telkens weer.

Aanwezige routes

Welke routes kan ik fietsen?

Aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk kunt u natuurlijk ook uw eigen route samenstellen. U bepaalt dan zelf het aantal kilometers dat u wilt fietsen. Alle trajecten zijn in beide richtingen bewegwijzerd. Het dichtstbijzijnde knooppunt vanaf TOP Broekerveiling is 94. 

Landelijke Fietsroutes

(LF-routes) zijn in twee richtingen bewegwijzerde langeafstandsfietsroutes. Ze zijn ideaal voor het plannen van een meerdaagse fietstocht. Door de Regio Alkmaar lopen drie LF-routes:

Welke routes kan ik wandelen?

Welke routes kan ik varen?

  • Kanoroute Oosterdelgebied (9-12 km)
  • Op www.sloepennetwerk.nl is het met behulp van vaarknooppunten mogelijk uw eigen vaarroute samen te stellen met leuke stopplaatsen onderweg. Er is ook een handige app ontwikkeld, te vinden onder ‘Sloepennetwerk’ in de App Store of Google Play. Hiermee heeft u de routekaarten altijd bij de hand. Het sloepennetwerk in en rond Langedijk is in ontwikkeling. Kijk voor actuele informatie op de website.
Beschrijving voorzieningen

Waar kan ik iets eten of drinken?

Wat kan ik nog meer doen in de omgeving?

Zie voor meer leuke activiteiten en voor evenementen Broek op LangedijkGeestmerambahct en voor regio Alkmaar www.hollandbovenamsterdam.com.

Een fluisterschuit of kano huren kan bij:

Waar kan ik overnachten?

In de regio zijn leuke Bed & Breakfasts te vinden. Kijk voor meer informatie op www.bedandbreakfast.nl.

 

Bron
  • Recreatie Noord-Holland